شنبه 25 دی 1400 بازدید مسئولین محترم وزارت علوم و سازمان مرکزی پیام نور از دانشگاه پیام نور مرکز شادگان پنجشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۰۲ و به دعوت نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین شیخ مجید ناصری نژاد، مسئولین محترم وزارت علوم تحقیقات و فناوری و سازمان مرکزی از دانشگاه پیام نور مرکز شادگان بازدید و مواردی را به شرح ذیل مصوب نمودند.
در این بازدید دکتر فرخی معاون محترم وزیر علوم، دکتر علیزاده معاون محترم اداری و مالی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، دکتر اقبالی ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان خوزستان و معاونین ایشان حضور داشتند. دکتر کامیار کاظمی ریاست محترم مرکز شادگان، با اشاره به اهمیت این بازدید و تشکر از حضور گرانقدر مسئولین ستادی در این دانشگاه و همراهی حجت الاسلام و المسلمین ناصری نژاد، شرح مصوبات را بدینگونه اعلام نمودند:

🔹مصوب گردید اعتبار لازم جهت اتمام پروژه مجتمع فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز شادگان تأمین گردد.

🔹بنا به درخواست ریاست محترم مرکز ، مصوب گردید جهت اختصاص رشته های تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد ) نامه ای از سوی سازمان مرکزی تنظیم و به وزارت علوم ارسال گردد.

🔹مصوب گردید تجهیزات و امکانات لازم جهت توسعه رشته ها به دانشگاه اختصاص یابد.