شنبه 25 دی 1400 نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه های شهرستان، به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز شادگان نشست هم اندیشی اساتید شهرستان شادگان( دانشگاه های پیام نور، آزاد اسلامی و فرهنگیان) به میزبانی دانشگاه پیام نور و با حضورحجت السلام و المسلمین منصوری امام جمعه برگزار گردید.
در این نشست، دکتر کاظمی ریاست محترم دانشگاه پیام نور مرکز شادگان ضمن عرض خوش آمد گویی به میهمانان حاضر در نشست، هدف از تشکیل این جلسه را گفتگو پیرامون مسایل موجود در سطح شهرستان و بهره بردن از نظرات اساتید گرانقدر در حضور امام جمعه ی محترم دانستند.ضمن اینکه پس از دوره ی ۲ ساله همه گیری بیماری کرونا، ضرورت برگزاری چنین نشست هایی جهت ایجاد صمیمیت بیشتر احساس می گردید. در ادامه، امام جمعه محترم اساتید را افتخارآفرین و مجاهدان عرصه فرهنگی برشماردند و اظهار امیدواری کردند که در این نشست از نظرات اساتید گرانقدر و بهره برداری از آن میسور گردد و طلب استمداد نمودند‌. در پایان ضمن استماع نظرات اساتید حاضر در جلسه، مقرر گردید کمیته های تخصصی و کارگروه ها در حوزه های مختلف فرهنگی با بهره بردن از اساتید متخصص تشکیل گردد و در جلسات آتی این روند ادامه یابد .
روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز شادگان