شنبه 31 اردیبهشت 1401 دیدار حجت الاسلام والمسلمین ناصری نژاد و دکتر کامیار کاظمی با رییس دانشگاه پیام نور روز چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه 1401 دکتر کامیار کاظمی رییس دانشگاه پیام نور مرکز شادگان به همراه نماینده مجلس شورای اسلامی حجت الاسلام والمسلمین ناصری نژاد با دکتر تقی زاده رییس دانشگاه پیام نور در تهران دیدار کردند.
در این دیدار ضمن ارایه گزارشی از سوی دکتر کاظمی، راجع به موارد ذیل گفتگو و مصوباتی به شرح ذیل داشته است :
1- اخذ مجوز رشته های کارشناسی ارشد
2- اخذ مجوز رشته های کارشناسی
3- پیگیری تکمیل مجتمع فرهنگی دانشگاه
4- پیگیری تخصیص اعتبار جهت سیستم های کامپیوتری دانشگاه
در پایان مقرر گردید مکاتبات و رایزنی ها در خصوص اعطا رشته های کارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور با وزارذت علوم تحقیقات و فناوری صورت گیرد. در این دیدار آقای توفیق آلبوغبیش سرپرست محترم اداره ورزش و جوانان و معاونت دانشگاه پیام نور مرکز شادگان نیز همراهی نمودند.